Korthållare


Korthållare för Organiserade Kort - Exklusiva Alternativ på Wriston.se

Slipp krånglet med att leta efter dina kort varje gång du behöver dem. En sofistikerad korthållare är lösningen för att förvara dina kort snyggt och säkert. Här på Wriston.se ger vi dig all information du behöver för att göra det rätta valet vid köp.

Materialval för Korthållare

När det kommer till korthållare kan du välja bland olika material. Läder är populärt för sin elegans och hållbarhet. Metall och plast är funktionella alternativ, medan saffiano-läder erbjuder en vacker finish som håller sig fräsch under lång tid.

Storlek och Kapacitet

Välj korthållare baserat på hur många kort du bär med dig. Smala korthållare med några fack passar för ett mindre antal kort. Om du har flera kort att organisera, välj en korthållare med fler fack, även om den kan vara något större.

Säkerhet Funktioner

För extra säkerhet, leta efter korthållare med RFID-blockering för att skydda dina kort från oönskad skimming. En knapp eller dragkedja kan förhindra att dina kort tappas.

Stil och Design

Välj en korthållare som matchar din personliga stil. Oavsett om du föredrar en minimalistisk eller iögonfallande design, finns det ett alternativ som passar dig.

Populära Korthållare

Upptäck våra populära Exklusiva Wriston korthållare, tillverkade i saffiano-läder och tillgängliga i flera färger. Dessa korthållare har plats för 4 till 6 kort och är tillverkade i pressat veganskt PU-läder i saffiano-mönster.

Airtag Korthållare

För Apple-användare är vår Airtag-korthållare perfekt för att hitta din plånbok om den tappas bort. Tillverkad i PU-läder, rymmer den din AirTag och flera kredit- eller bankkort.

AirTag Plånböcker

Våra AirTag-plånböcker är en rymligare alternativ med plats för din AirTag och flera kort. Dessa plånböcker har en unik pop-up-funktion som gör det enkelt att komma åt dina kort när det är dags att visa legitimation eller betala. Med en enkel knapptryckning skjuts korten upp och blir lättillgängliga.